tisdag 25 oktober 2011

 Ibland händer det inget och så är det så att det händer massor på en gång... och tid har man ju inte alltid.Nu är plåttaket på och rännorna blänker så fint. Hu vad stort det ser ut innuti.
 Men nu är det  dax att börja mäta ut lite.. Det ska ju inte bara vara ett tomt utrymme och det var då som jag kom på .. Hm var ska vi ställa tvättmaskinen? Så då blev det att rita lite nya sträck på golvet.
 Här har nu våra "pojkar" hittat sträcken och börjat mura upp väggarna. Så nu ser ni personalrummet och tillhörande dusch och toalett. Dörr ut på den väggen blir det också.
 Ja så ramlade ju äntligen fönstren in... Efter många turer med DHL tack så mycket. Här är det ett av fönstren i butiken som Fredrik håller på att passa in.
 Och så var det ju det STORA som både ska in och sitta på plats... Jag lovar det var inte alls lätt utan väldigt TUNGT. Som tur var fick vi lite hjälp av svärfar och vår "dräng" Hasse som var snälla och hjälpte till.
 Här försöker jag hålla det på plats.. (lite otäckt faktiskt) Det är stort men jag tror det blir härligt med mycket ljus in i ystrummet.
Svärmor tycker också att stora entredörren in i byggnaden är fin..Där ska vi nog få in både det ena och andra.Framförallt vill vi ju att många ska komma och hälsa på oss :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar